Livady
Puu Uudisrakentaminen Kunnostus Restaurointi Kalustesuunnittelu Kaupunkitilat Näyttelysuunnittelu Valaistussuunnittelu Tutkimus
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko, keskiaikaisen kirkon kattorakenteen kunnostustyötVallmogårdin vesikaton ja savupiippujen uusiminenHuopalahden aseman rakennusten kunnostus 2013Kalastajatorppa Kustavin saaristossaHennalan kasarmialueen korjaustapaohjeMeilahtelaishuvilan kunnostus ja laajennusAsunnon laajennus kirkkorakennuksen vintilleMaalaistalon kunnostusOranssin ValvomoHirsirakenteisen puutalon kunnostus ja laajennusPiharakennuksen kunnostus- ja muutostyöNillan Pieran talon kunnostusJugendhuoneiston muutostyöRivitaloasunnon muutos ja kunnostusPuinen empireajan asuinrakennus KruununhaassaHiekkajaalan peruskorjausSaunarakennuksen kunnostus
Asunnon laajennus kirkkorakennuksen vintille, 2013


1920-luvun lopulla rakennettu, asemakaavalla suojeltu kirkkorakennus on nykyään Kulttuurikirkko. Aiemmin rakennuksessa on toiminut muun muassa venekorjaamo, lastentarha ja kiuastehdas.

Vuonna 2011 Kirkon vintille, vanhan talonmiehen asunnon viereen, suunniteltiin alakerran asunnon laajennus. Vintin korkeuden ansiosta uudet huoneet saivat erityisen ilmeen. Laajennus suunniteltiin alkuperäisistä kattorakenteista irrallisina.

Rakennukseen suunniteltiin myös julkisivumuutoksia: rapattu päätykolmio palautettiin alkuperäiseen vaakalaudoitettuun asuunsa, ja vintille tuli pienet salmiakin muotoiset ikkunat.
1 2 3 4 5
Arkkitehtitoimisto Livady, Hämeentie 4 C 11, 00530 Helsinki, osoite yhteystiedot