Livady
Puu Uudisrakentaminen Kunnostus Restaurointi Kalustesuunnittelu Kaupunkitilat Näyttelysuunnittelu Valaistussuunnittelu Tutkimus
Huvila Sipoon saaristossaRantasauna PorkkalaanHuvila Porvoon saaristossaHuvila saaristossaHuvila meren rannallaTalo AnttolassaAteljeetaloTalo Saimaan rannallaKesämökki Ahvenanmaan saaristoonNeljän perheen tyyppitaloYksityistalo KulosaaressaSiirtohirsistä pystytetty saaristomökkiVilla Aukusti
Huvila saaristossa, 2011
Kustavi

Rakennusryhmä on pieniä kokoontumisia varten suunniteltu merenrantaretriitti, joka toimii myös yksityisenä huvilana. Kokonaisuus on energiaomavaraisuuden kokeilu- ja esittelykohde.

Päärakennuksen pitkä muoto on seurausta vallitsevista tuulensuunnista ja oleskelutilojen avautumisesta tärkeimpiin näkymiin.

Talotekniikka toteutetaan siten, että rakennus voidaan jättää tarpeen mukaan joko osittain tai kokonaan kylmilleen. Oleskelutilat ovat kevytrakenteisia, jolloin niiden lämpötila on nopeasti nostettavissa. Lämpimissä märkätiloissa on varaavat massiiviset seinät. Pitkät räystäät sekä läpituulettuva ullakko ja alapohja viilentävät rakennusta.
1 2 3 4
Arkkitehtitoimisto Livady, Hämeentie 4 C 11, 00530 Helsinki, osoite yhteystiedot